Webhosting

Webhosting en domeinregistratie

» Een goede hostingservice is het fundament van uw website. Daarom adviseren wij onze klanten om gebruik te maken van gespecialiseerde hostingproviders. Veel internetproviders bieden ook deze diensten aan maar u bent daar over het algemeen veel duurder uit en de mogelijkheden van de servers zijn vaak minimaal. Voor onze klanten hebben wij een overeenkomst met LinqHost Internet Services. Hierdoor kunnen wij zeer voordelige hostingpakketten afsluiten. De servers zijn snel, zeer stabiel en worden frequent geupdated naar de nieuwste software versies. m&m web-it beheert voor u de hostingomgeving en kan voor u alle benodigde zaken instellen.

E-mail

Webhosting en domeinregistratie» m&m web-it stelt voor u de gewenste e-mailadressen in op de server, ook helpen wij u indien nodig met het instellen van de accounts in uw e-mailprogramma. Het gebruik van een eigen mailserver, Microsoft Exchange of Google mail behoort ook tot de mogelijkheden.

Domeinnamen

» Er word vaak veel aandacht aan allerlei onderdelen van een website besteed: het design, de promotie van de site en natuurlijk de inhoud. Een aspect dat vaak onvoldoende aandacht krijgt is de keuze van de domeinnaam. Het kiezen van een goede domeinnaam is belangrijk, dit is veelal het eerste contact met uw bezoekers. Een domeinnaam dient vooral gemakkelijk te onthouden zijn.

Voor een goede domeinnaam gelden ruwweg een 3 tal criteria:

 1. Een goede extensie
  Een extensie is het gedeelte achter de punt. Elk land heeft een eigen extensie, voor nederland is dat .nl. Deze extensie is dan ook aan te bevelen. Ook kunt u denken aan .nu, .info, .biz, .net of .org. Voor specifieke branches kunnen extensies als .tv, .fm, .mobi, .travel, .tel en .jobs interessant zijn.
  Voor de buitenlandse markt kunt u de extensies van de landen waar u actief bent registreren, en/of de europese .eu of wereldwijde .com. Op deze Wikipedia pagina kunt u een lijst vinden met alle beschikbare extensies.
 2. Een duidelijke makkelijk te spellen naam
  Een korte naam is makkelijker te onthouden, door het simpel te houden is het risico van spelfouten kleiner
 3. Een beschrijvende naam met trefwoorden
  Door trefwoorden weer te geven in de domeinnaam kunt u een positief effect verwachten in de zoekmachines. Ook het weergeven van uw kernactiviteit heeft een positieve invloed. Daarbij blijft dit ook beter hangen in het geheugen en kunt u de domeinnaam gebruiken bij de marketing.

» Om uw handelsnamen te beschermen is het verstandig om deze in meerdere veel gebruikte extensies te registreren. Zo kunt u naast de .nl extensie denken aan de .eu en .com. De kosten hiervan zijn minimaal en u loopt dan niet het risico dat een ander de .com-naam registreert en zelf een site begint onder deze naam. Dit kan voor veel verwarring zorgen onder bezoekers van uw website.

» Neem contact met ons op voor meer informatie of om de door u gewenste domeinnaam registreren.

 

In de spotlight

Wonen bij G&O
Wonen bij G&O

Gratis CMS of MaxiCMS


De zekerheden van een MaxiCMS website:

 • Beveiligd tegen hackers
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Automatische updates
 • Gebruiksvriendelijk
Webdesign
Webdesign
PSD to HTML+
PSD to HTML+
MaxiCMS
CMS Systemen
Opencart
Webwinkels