Webdesign

Professioneel en betaalbaar maatwerk

Originaliteit scoort!

» Het ontwerpen van een website is maatwerk. Uw website moet immers aanslaan bij uw doelgroep. Het aanbod is groot en als een bezoeker zich niet aangesproken voelt of de gewenste informatie niet kan vinden is deze zo weer verdwenen. Daarom maakt m&m web-it geen gebruik van standaard ontwerpen. Voor elke website ontwerpen wij een eigen uniek design, passend bij uw onderneming en uw huisstijl. Duidelijke navigatiestructuur en opbouw van de website staan bij ons hoog in het vaandel zodat uw website goed toegankelijk is voor bezoekers.

» Alles wat u zoekt in een website kunnen wij voor u realiseren. Of u nu informatie wilt aanbieden, uw bedrijf wilt presenteren of een uitgebreide online catalogus of webshop wenst met al uw producten: wij maken het voor u, tegen een scherpe prijs. m&m web-it voorziet uw website desgewenst van bewegende of interactieve onderdelen zoals: sliders, animaties, routeplanners, social media integratie enz.

Meer dan een mooi uiterlijk.

» De "achterkant" van een website is minstens zo belangrijk als de voorkant. Wij bouwen uw website op de juiste wijze op en zorgen ervoor dat de broncode zo "schoon" mogelijk blijft. Hierdoor komt de inhoud van de website beter uit en is deze ook gemakkelijker leesbaar voor zoekmachinerobots zoals Google. Ook voldoen alle websites aan de W3C normen. Dit alles zorgt ervoor dat uw site beter vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Lees meer hierover op de pagina zoekmachineoptimalisatie.

» Voor het ontwerp van onze websites gebruiken wij de nieuwste technieken en standaarden. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat uw website optimaal functioneert in de meest voorkomende browsers. Alle websites door ons ontwikkeld worden getest in Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome en Safari.

Responsive design, hype of musthave

Responsive design» U heeft de term vast wel eens gehoord, maar wat is het nu eigenlijk? Een responsive website past zichzelf aan aan de omgeving waarin hij getoond wordt en is dus op zowel breedbeeld monitor als mobiele telefoon goed te bekijken. Een niet responsive website zal bij een mobiele weergave sterk verkleind weergegeven worden en slecht leesbaar zijn. Bij een responsive design blijft de tekstgrootte gelijk maar passen de diverse elementen zich aan door onder elkaar te schuiven of te verdwijnen. Dit effect kunt u goed zien op deze website door het browservenster te verkleinen.

» Gezien de explosieve stijging van het gebruik van tablets en mobiele telefoons in allerlei formaten is een responsive website zeker aan te raden! Responsive websites ook een betere waardering van Google waardoor deze hoger staan in de zoekresultaten. Uiteraard leveren wij al onze websites volledig responsive op. Is uw huidige website niet responsive? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden, wij hebben al diverse bestaande websites omgebouwd naar een responsive website.

Waarom kiezen voor m&m web-it?

» Met m&m web-it kiest u voor kwaliteit, service en een scherpe prijs. Voor onze klanten zoeken wij altijd de best passende oplossing. Samen met u kijken we wat de wensen zijn qua functionaliteit en design. Dat kan telefonisch of face to face. Bij m&m web-it geen 9 tot 5 mentaliteit, komt het voor u in de avonduren beter uit is dat geen probleem. Als het gewenste resultaat helder is ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wij hanteren duidelijke prijzen op projectbasis, u heeft daardoor geen verrassingen achteraf.

» Uw website wordt online ontworpen. U ontvangt van ons een link naar de website in ontwikkeling zo kunt u de vorderingen op de voet volgen en indien nodig direct bijsturen. Mocht u gebruik gaan maken van ons CMS systeem of het OpenCart webwinkelpakket dan maken wij u wegwijs in het beheer gedeelte van de website. Ook na oplevering van de website kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Wij leveren support per telefoon, email of Skype.

In de spotlight

Wonen bij G&O
Wonen bij G&O

Gratis CMS of MaxiCMS


De zekerheden van een MaxiCMS website:

  • Beveiligd tegen hackers
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Automatische updates
  • Gebruiksvriendelijk
Webdesign
Webdesign
PSD to HTML+
PSD to HTML+
MaxiCMS
CMS Systemen
Opencart
Webwinkels