In drie
stappen
naar succes

Concept

Zonder plan geen resultaat. Samen brengen we je wensen in kaart, geen mooi verhaal maar eerlijk advies met realistische doelen. Of je nu informatie wilt aanbieden, je bedrijf wilt presenteren of een uitgebreide online catalogus of webshop zoekt, wij maken het. Met duidelijke prijzen op projectbasis zonder verrassingen achteraf.

Creatie

Voor elke website ontwerpen wij een eigen uniek design op basis van je logo en huisstijl. Een ontwerp dat past bij de doelstelling van je website. Wat er op elk denkbaar scherm goed uitziet én goed functioneert.

Conversie

Met een duidelijke navigatiestructuur en opbouw van de website zorgen we ervoor dat je website er niet alleen mooi uitziet maar je ook wat gaat opleveren. Door de juiste teksten op de juiste plaats te zetten en slimme call to actions te maken.

Gemaakt voor Google

Zoekmachinevriendelijke code

De "achterkant" van een website is minstens zo belangrijk als de voorkant. Wij bouwen je website op de juiste wijze op en zorgen ervoor dat de broncode zo "schoon" mogelijk blijft. Hierdoor komt de inhoud van de website beter uit en is deze ook gemakkelijker leesbaar voor zoekmachines zoals Google.

Optimale snelheid

Snelheid is de sleutel. Wist je dat maar liefst 57% van de bezoekers je website verlaten als een pagina langer dan 3 seconden nodig heeft om te laden? En dat geldt niet alleen voor bezoekers maar ook Google laat trage websites links liggen. We doen er dan ook alles aan om je website zo snel mogelijk te laten zijn.

Toegankelijkheid

We zorgen voor ervoor dat je website toegankelijk is voor screenreaders. Ook is het mogelijk om een darkmode in te bouwen voor een beter contrast.


Samen aan de slag met jouw website?

Xzellent
Xzellent

Ontwerp en realisatie informatieve website voorzien van contentmanagementsysteem. Module voor weergave trainingen en koppeling met inschrijfformulier.

Bekijk onze klantcases

Webdesigner of frontend-developer nodig?
Jouw project hier?


Op zoek naar een webdesigner, front-end developer of full-service internetburo? Wat je doel ook is we denken graag met je mee om van jouw project een succes te maken!

Neem contact op

Webdesign
Home