PSD to HTML+

U maakt het ontwerp, wij regelen de techniek

» Het omzetten van grafische bestanden naar volledig functionerende websites is de core business van m&m web-it. Voor grafisch georiënteerde bedrijven kan het soms lastig zijn om een website af te leveren die qua codering dezelfde kwaliteit heeft als het design. Het vertalen van een Photoshop, Fireworks of Illustrator ontwerp naar solide HTML en CSS kan veel tijd en dus geld kosten.

» Dit kan m&m web-it u uit handen nemen. Wij kunnen snel en professioneel het ontwerp omzetten naar (X)HTML en CSS. Uiteraard handgecodeerd en pixelperfect. Het resultaat kan per mail opgestuurd worden waarna u de website zelf verder kunt ontwikkelen. Maar de echte specialiteit van m&m web-it is dat wij de website ook kant en klaar op de server kunnen afleveren. In de portfolio kunt u een aantal PSD to HTML projecten vinden maar veelal werkt m&m web-it onder de vlag van de opdrachtgever. Deze projecten staan dan ook niet vermeld in de portfolio, voor meer PSD to HTML referenties kunt u contact met ons opnemen.

PSD naar HTML + CMS

PSD to HTML+

» Hoe makkelijk kan het zijn; u stuurt het PSD bestand op naar m&m web-it en krijgt er een volledig functionerende website voor terug, inclusief CMS zodat u of uw klant zelf de website kan voorzien van pagina's, teksten en afbeeldingen. Het MaxiCMS legt geen beperkingen op aan het ontwerp, u bent hier volledig vrij in. Door de scheiding van layout en content kan de inhoud bewerkt worden zonder de vormgeving te beschadigen.

» Voor het MaxiCMS is een groot aantal modules beschikbaar zoals een Fotoalbum, Nieuwsberichten, Nieuwsbrievensysteem (incl. inschrijven en ontwerpen), Gastenboek, Catalogus, Google maps, Dealer locator, Agenda, Poll, Formulieren enz. Ook is het mogelijk om per pagina aparte sfeerfoto's of contentblokken toe te voegen.

Lees meer over het MaxiCMS »

PSD naar HTML + Webwinkel

» Geen CMS maar een webwinkel koppelen aan uw ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor maken wij gebruik van het OpenCart webwinkelpakket. Een groot voordeel van dit pakket is dat het zeer flexibel is. Qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Daarbij is OpenCart niet belastend voor de server en gemakkelijk in gebruik. Het basisscript is al erg compleet,  daarnaast zijn er nog vele uitbreidingen mogelijk. Om het geheel overzichtelijk te houden worden deze indien gewenst per webshop ingebouwd.

Lees meer over OpenCart »

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, referenties of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op!

In de spotlight

Wonen bij G&O
Wonen bij G&O

Gratis CMS of MaxiCMS


De zekerheden van een MaxiCMS website:

  • Beveiligd tegen hackers
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Automatische updates
  • Gebruiksvriendelijk
Webdesign
Webdesign
PSD to HTML+
PSD to HTML+
MaxiCMS
CMS Systemen
Opencart
Webwinkels