Onze partners

Omdat je nu eenmaal niet alles (alleen) kan

The royal we... waarom gebruik je als zzp'er het woord wij? Nou daar hebben "wij" van m&m web-it een filosofie over. Niemand kan alles en zeker niet als je 100% kwaliteit wil afleveren. Daarom heb ik in de loop der jaren een netwerk van experts opgebouwd. Samen kunnen wij u altijd de juiste service en beste oplossingen bieden.

MaxiCMS

Het ontwikkelen van een goed en gebruiksvriendelijk CMS is een dagtaak op zich. De techniek staat nooit stil en daarom moet er continue doorontwikkeld worden om het systeem veilig en up to date te houden. MaxiCMS en de bijbehorende modules worden door een vast team in Nederland ontwikkeld. MaxiCMS legt geen beperkingen op aan het ontwerp en is ook geschikt om in te bouwen in bestaande websites.

Meer over MaxiCMS »

MaxiCMS
www.maxicms.nl

Webhosting

Webhosting, je ziet er niets van maar een betrouwbare hostingpartner is goud waard. Gelukkig hebben wij die gevonden in LinQhost Internet Services. LinQhost staat bekend om zijn snelle service en goede bereikbaarheid. LinQhost beheert voor m&m web-it de server en draagt zorg voor de beveiliging en updates. De technische medewerkers staan altijd klaar om eventuele problemen snel en deskundig te verhelpen.

Meer informatie over webhosting »


www.linqhost.nl

Zoekmachineoptimalisatie

U heeft een mooie website of webshop laten maken, maar het is nu niet meer dan een digitaal visitekaartje. Zonde natuurlijk! Hoe mooi kan het zijn als uw website u extra leads en/of verkopen bezorgt. Cridea heeft in samenwerking met m&m web-it mooie resultaten behaald. Zowel op het gebied van zoekmachine-positionering als ook zoekmachine-marketing helpen zij u graag naar online resultaat.

Meer over zoekmachine optimalisatie »

Cridea
www.cridea.nl

 

In de spotlight

Wonen bij G&O
Wonen bij G&O

Gratis CMS of MaxiCMS


De zekerheden van een MaxiCMS website:

  • Beveiligd tegen hackers
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Automatische updates
  • Gebruiksvriendelijk
Webdesign
Webdesign
PSD to HTML+
PSD to HTML+
MaxiCMS
CMS Systemen
Opencart
Webwinkels