Onze klanten

Wat anderen over ons zeggen

René van den Broek

Wij, stichting KPOA e.o., werken inmiddels bijna 10 jaar samen met Web-it en dit alles naar volle tevredenheid. Web-it is een organisatie die altijd meedenkt en openstaat voor verandering. De afhandeling van vragen en aanpassingen die nodig zijn worden altijd erg snel opgepakt en geregeld. Een organisatie die de juiste kennis in huis heeft.

René van den Broek
www.skoss-kpoa.nl

Rob Renne

De samenwerking met Marja is altijd bijzonder prettig. Marja reageert snel op berichten en speelt altijd lekker kort-op-de-bal. Zij heeft een uitstekend gevoel om het juiste ontwerp aan te dragen en samen te bouwen aan een goede gestructureerde weergave van ons dienstenaanbod.

Dankzij Marja staat onze website als een huis en heeft deze de uitstraling waarop we Xzellent graag presenteren. Manoeuvreren naar onze trainingen en overige diensten is een vanzelfsprekende route, erg fijn voor de bezoeker. Aanpassingen door ‘voortschrijdend inzicht’, na de lancering van de site, worden vlot bedacht en uitgevoerd, ook daar zijn we erg blij mee. En dankzij de positieve attitude blijft de communicatie met Marja altijd positief aanvoelen.

Rob Renne
www.xzellent.nl

Ralf Borchert

Na heel hard werken en veel hulp van jullie, is onze website zojuist de lucht ingegaan. Marja: chapeau... topwerk... topservice!

Ralf Borchert
www.pvctegelshop.nl

Peter van den Berg

"Fris en fruitig", zo mogen we onze vernieuwde website wel omschrijven. Het was plezierig samenwerken met Marja. Lekker snel schakelen, zelfs tot in de late uurtjes. En altijd op zoek naar oplossingen. Zeer bedankt!

Peter van den Berg
www.kiespcw.nl

J.P. Kuijper

Dank, Marja, voor het meedenken, je creativiteit en je geduld bij het ontwerpen en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden!

Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Je staat nog steeds klaar voor het beantwoorden van vragen en implementeren van wijzigingen op de website. Echt fantastisch!

 

In de spotlight

Wonen bij G&O
Wonen bij G&O

Gratis CMS of MaxiCMS


De zekerheden van een MaxiCMS website:

  • Beveiligd tegen hackers
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Automatische updates
  • Gebruiksvriendelijk
Webdesign
Webdesign
PSD to HTML+
PSD to HTML+
MaxiCMS
CMS Systemen
Opencart
Webwinkels