Mobiele oplossingen Home / Internetoplossingen / WebApp

Mobiele website (WebApp)

Wat is een WebApp

Een WebApp is een (verkorte) versie van uw website speciaal vormgegeven voor mobiel webverkeer. Niet te verwarren met een native App die gedownload moet worden uit de appstores. Mobiel webverkeer neemt explosief toe, u kunt hiervoor gebruik maken van een responsive design maar soms kan het ook wenselijk zijn om een andere inhoud aan te bieden aan deze bezoekers. Hiervoor is de WebApp ontwikkeld. Bezoekers die gebruik maken van een mobiele telefoon worden direct automatisch doorgestuurd naar de WebApp.

De WebApp is specifiek ontworpen voor kleine schermen en door slimme vormgeving en buttons krijgt men in 1 oogopslag de belangrijkste informatie van uw bedrijf te zien. Met de interactieve links kan men met 1 klik bellen, mail verzenden of een route berekenen. Voor bedrijven met fysieke locaties als restaurants, winkels e.d. kan een WebApp een zeer waardevolle toevoeging zijn.

De voordelen van een WebApp

Waarom kiezen voor een WebApp in plaats van een native App die men kan downloaden uit de appstores? Native Apps moeten per platform (Android, iPhone, Windows Phone, Blackberry enz.) ontwikkeld worden, dit kost veel tijd en dus geld. WebApps kunnen op elke mobiele telefoon bekeken worden, de ontwikkelkosten zijn daarom vele malen lager terwijl de look & feel 100% gelijk is en de bezoeker hoeft geen extra actie te ondernemen. Het aandeel van native Apps in de informatieve markt neemt dan ook snel af.

De inhoud van uw WebApp

Een WebApp kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Er is al heel veel mogelijk en de de techniek van de WebApp zit in een stroomversnelling. De basis WebApp van m&m web-it voorziet in de volgende functies:

De basis WebApp wordt eenmalig voor u gemaakt en eenmalig gefactureerd. Wilt u zelf de inhoud van de WebApp bewerken kunnen wij deze voorzien van een CMS systeem. Voor gebruikers van het MaxiCMS van m&m web-it kunnen wij een koppeling maken naar de WebApp.

Neem gerust contact met ons op voor advies, meer informatie of een prijsopgave.

 

In de spotlight

Dijkhuis schoenen
MaxiCMS Responsive Webdesign
Aimee Bonnema
PSD to HTML WebApp Webwinkel

Gratis CMS of MaxiCMS

Webdesign
Webdesign
PSD to HTML+
PSD to HTML+
MaxiCMS
CMS Systemen
Opencart
Webwinkels