Onze klanten Home/ Onze klanten

Wat anderen over ons zeggen

"Fris en fruitig”, zo mogen we onze vernieuwde website wel omschrijven. Het was plezierig samenwerken met Marja. Lekker snel schakelen, zelfs tot in de late uurtjes. En altijd op zoek naar oplossingen. Zeer bedankt!

Peter van den Berg
Peter van den Berg

We hebben onze website & mobiele website laten bouwen door Marja. Over het resultaat zijn we super tevreden. Marja werkt nauwkeurig, snel en weet overal een oplossing voor. Daarnaast werken we inmiddels al meer dan 3 jaar samen op een heel prettige manier. En altijd met een sausje humor, dat maakt het zo leuk

Eliette van Heusden
Eliette van Heusden

Ik heb meerdere websites door m&m web-it laten bouwen. Marja is zeer betrouwbaar, scherp en al 10 jaar onze vaste contactpersoon op het gebied van webdesign, maxiCMS en technisch advies. Daarnaast denkt ze graag mee en is het iemand waar je op kan bouwen. We zijn erg tevreden, een echte aanrader.

Sandy Roberti
Sandy Roberti

Dank, Marja, voor het meedenken, je creativiteit en je geduld bij het ontwerpen en bouwen van de website. Het resultaat: een frisse, moderne website! En niet onbelangrijk: zelfs voor een leek uitstekend te onderhouden!

Je ondersteuning houdt niet op bij het opleveren van de site. Je staat nog steeds klaar voor het beantwoorden van vragen en implementeren van wijzigingen op de website. Echt fantastisch!

J.P. Kuyper
J.P. Kuyper

Toen ik Marja mijn webwinkel Bonnemee liet bouwen, had ik haar maar 1x gezien. Dat is inmiddels meer dan 8 jaar geleden, en al die jaren heb ik met veel plezier met haar samengewerkt. Ze staat altijd voor je klaar, is heel goed in haar vak en de communicatie verloopt altijd prima. Het is nooit een probleem geweest dat ik aan de andere kant van het land woon. Ik heb daarom ook mijn nieuwe website in samenwerking met haar gemaakt. Kortom: Marja is een goede en betrouwbare webdeveloper, die weet waar ze mee bezig is

Aimee Bonnema
Aimee Bonnema

Na heel hard werken en veel hulp van jullie, is onze website zojuist de lucht ingegaan. Marja: chapeau... topwerk... topservice!

Ralf Borchert
Ralf Borchert

In de spotlight

Chocolaterie van Heijningen
MaxiCMS Responsive Webdesign

Gratis CMS of MaxiCMS

Webdesign
Webdesign
PSD to HTML+
PSD to HTML+
MaxiCMS
CMS Systemen
Opencart
Webwinkels